Saturday, 5 March 2011

ARMEGADDON2XXX„, RENUNGAN SEMENTARAadakah anda tahu.. kenapa dan mengapa Allah S.W.T menyuruh kita untuk berpuasa… ini adalah fakta sains….
Allah S.W.T menyuruh kita berpuasa kerana dengan berpuasa itu… kita akan mendapat metabolisma yang kuat… kerana tanda2 kiamat adalah tentang asap dukhan,… iaitu asap yang di keluarkan oleh satu meteor yang besar… dan asap itu akan memberi pelbagai kesan….
iaitu„ kepada orang bukan islam„ ia akan memberi impak yabg besar… iaitu.. kerosakan seluruh anggota.. terutamanya dajjal.. mata nya terkeluar dan kawasan mata nya di penuhi daging2 nya„ dan ia juga memberi kesan kepada dahi… pada dahi ia akan tertulis KAFIR.. tulis itu akan tertulis dengan sendirinya yang di sebabkan asap ad-dukhan…
kepada org islam pula… cuma kerana metabolisma yang kuat kerana kita telah ber puasa…
malah bukan hanya kerana  kita berpuasa„ ketika kita makan„ ketika kita minum„ dan impak solat itu sendiri amat besar.. kerana„ apabila kita menjaga makan minum kita dengan tidak memakan makanan dan minuman yang haram.. itu akan membantu membentuk metabolisma kita.. solat pula„ solat telah terbukti pada kajian sains iaitu„ badan kita akan menjadi neutral ketika kita sedang bersujud…
orang bukan islam pula„ meraka tidak berpuasa„ makan dan minum yang haram dan tidak mempedulikan yang mana bagus dan mana yang halal…..
RENUNGAN UNTUK BUAT SEMENTARA„ AMBIL PENGAJARAN„
DARI BUKU BERJUDUL ARMAGEDDON„ BENCANA AKHIR ZAMAN…

No comments:

Post a Comment